Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressvisning No Limit: Artscape Edition Borås 2020

Äntligen är det dags för No Limit: Artscape Edition Borås 2020. Du är varmt välkommen på pressvisning tillsammans med No Limits projektledare Maria Lindh Ekman samt Artscapes grundare Tor Hedendahl och Daniel Wakeham, konstnärliga ledare för årets festival.

Du får en guidad tur under 1,5 timme där vi berättar mer om årets No Limit, medverkande konstnärer och årets skapande. Vissa av verken kommer att vara klara när vi passerar, andra kommer att vara mitt i skapandeprocessen. Har konstnärerna möjlighet svarar de gärna på era frågor.

NÄR Lördagen den 19/9 klockan 11:00.

VAR Textile Fashion Center, Skaraborgsvägen 3

OSA Frida Stålhandske, Frida@textilefashioncenter.se

Önskar du ett digitalt presskit?

Meddela Frida i samband med din föranmälan.

www.nolimitboras.com

Ämnen

Regioner


Borås TME är ett kommunalt bolag som samägs av Borås Stad och Borås Näringsliv ekonomisk förening i syfte att verka för att Borås framstår och upplevs som en mycket attraktiv stad för invånare och besökare. Bolaget ska offensivt marknadsföra staden, men också arbeta aktivt med att förbättra och utveckla nuvarande verksamhet inom besöksnäring och platsutveckling.

boras.com

facebook.com/borasco

instagram.com/boraspunktcom/

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material

Borås TME

Borås TME är ett kommunalt bolag som samägs av Borås Stad och Borås Näringsliv ekonomisk förening i syfte att verka för att Borås framstår och upplevs som en mycket attraktiv stad för invånare och besökare. Bolaget ska offensivt marknadsföra staden, men också arbeta aktivt med att förbättra och utveckla nuvarande verksamhet inom besöksnäring och platsutveckling.

Borås TME
Österlånggatan 17
503 31 Borås