Gå direkt till innehåll
Ica City har samlat lokala leverantörer som vill bidra till Borås 400 år i en jubileumskollektion.
Ica City har samlat lokala leverantörer som vill bidra till Borås 400 år i en jubileumskollektion.

Pressmeddelande -

Jubileumsmat från lokala producenter

Ica City har samlat leverantörer som vill bidra till Borås 400 år. Det blir en jubileumskollektion från lokala producenter.Nu, lagom till påsk, lanseras produkterna.

Borås 400-årsjubileum innebär att många aktörer i Borås bidrar till firandet. Det är förvaltningar, akademi, föreningar, samfund, organisationer och näringsliv som på olika sätt skapar jubileumsåret.

Ica City tillsammans med de leverantörer som bidrar med jubileumskollektionen är en av näringslivets aktörer. Bland jubileumsvarorna återfinns både större och mindre varumärken från Borås med omnejd.

– Det här är ett bra exempel på hur en aktör staden kan använda jubileet för att både få uppmärksamhet och samtidigt uppmärksamma staden, säger Fredrik Beckman, konstnärlig ledare för Borås 400 år.

– Borås 400 år syftar till utveckling. Förhoppningsvis kan den här samverkan också få en långsiktig effekt med nya samarbeten som utvecklar lokala matproducenter.

Kontakt

Fredrik Beckman, konstnärlig ledare Borås 400-årsjubileum, 0707-13 59 78

Ämnen

Taggar


Borås TME är ett kommunalt bolag som samägs av Borås Stad och Borås Näringsliv ekonomisk förening i syfte att verka för att Borås framstår och upplevs som en mycket attraktiv stad för invånare och besökare. Bolaget ska offensivt marknadsföra staden, men också arbeta aktivt med att förbättra och utveckla nuvarande verksamhet inom besöksnäring och platsutveckling.

boras.com

facebook.com/borascom/

instagram.com/boraspunktcom/

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Borås TME

Borås TME är ett kommunalt bolag som samägs av Borås Stad och Borås Näringsliv ekonomisk förening i syfte att verka för att Borås framstår och upplevs som en mycket attraktiv stad för invånare och besökare. Bolaget ska offensivt marknadsföra staden, men också arbeta aktivt med att förbättra och utveckla nuvarande verksamhet inom besöksnäring och platsutveckling.

Borås TME
Österlånggatan 17
503 31 Borås